Ruilen en retourneren

Mocht het artikel toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 10 dagen na ontvangst laten weten van de koop af te willen zien. Dit kun je aangeven via een mail naar pipajewels@hotmail.com. Binnen die 10 dagen kun je de producten retourneren, volgens voorwaarden van Pipa. Retourneren is alleen mogelijk als het plastic label van Pipa nog intact aan het product hangt. Let op: als plastic label/ tag is verwijderd of niet meer in originele staat is, mag het artikel niet worden geretourneerd! Daarnaast moeten ook originele prijskaartjes aanwezig zijn. Verpak de artikelen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking. Gebruik hiervoor het adresetiket. De klant dient de verzendkosten zelf te betalen. Je kunt het pakket afgeven bij een POST NL postkantoor. Wil je het pakket liever terugbrengen en ruilen in de winkel, kan dit uiteraard (kijk voor actuele openingstijden op de site van Pipa). Nogmaals de artikelen dienen ongedragen te zijn en labels nog intact bevestigd!

Wanneer de retourzending door ons is ontvangen en verwerkt, krijg je hiervan een bevestiging. Het kan tot 5 werkdagen duren voor je retour is ontvangen en verwerkt.

In het kort:

1) Retournering binnen 10 dagen aangeven via mail pipajewels@hotmail.com.

2) Artikelen dienen niet gedragen te zijn en labels nog intact bevestigd.

3) Verpak artikel indien mogelijk in originele verpakking.

4) Breng pakket naar Post Nl punt of in de winkel

5) Geld wordt teruggestort of nieuw artikel opgestuurd.

 

Pipa Retouren

Marktstraat 12

7622 CR Borne

Wie zijn wij?

Bij pipa hebben we een luxe collectie aan prachtige badmode, lingerie en sieraden. Daarnaast ontwerpen wij zelf onze Pipa oorbellen. Bij het ontwerpen van deze oorbellen maken wij gebruik van verfijnde matrialen die niet schadelijk zijn voor uw oren.

Naast onze unieke oorbellen bieden wij ook high-end merken lingerie en badmode aan. Voorbeelden hiervan zijn Luli Fama, Lise Charmel, Vacanze Italia en Simone Perele. Al deze merken zijn niet of lastige te verkijrgen in Nederland en dat maakt ons zo speciaal.

Naast onze Unieke assortiment bieden wij ook de beste service. Iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam en andere eisen, daarom helpen wij u graag de beste pas vormen te vinden voor uw lichaam.